Route

Kom je met de auto? Voer dan het volgende adres in op je navigatiesysteem: Media Parkboulevard, GP Hilversum.

Parkeren kan op parkeerdek A van het Media Park, direct aan je rechterhand wanneer je het park oprijdt. Vanaf hier loop je makkelijk naar de bezoekersingang aan Joop van de Endeplein 7. Deze ingang is alleen te voet bereikbaar.

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf het perron van station Hilversum Media Park zie je het Media Park al liggen!  Wanneer je aan het einde van de traverse de trap afloopt, loop je direct tegen de bezoekersingang van Studio Twenty One aan.

Veelgestelde vragen

De Tuin van 2021 brengt elk weekend artiesten en dj’s samen in een bijzonder nieuw theater in Hilversum: Studio Twenty One. 

De optredens bieden plaats aan maximaal 250 mensen in het speciaal ontworpen theater dat met een 360 graden videoscherm, geluid, licht en podium uniek is in Nederland. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt voor het initiatief, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand een vanzelfsprekendheid.

Bestel hier tickets voor jouw favoriete artiest of dj. Het wordt een winter die je zal betoveren!

Het zijn gekke maanden. Het virus is nog volop in beweging en maakt het op dit moment niet mogelijk om samen te genieten in De Tuin van 2021. Hoe graag we jullie ook zouden willen ontvangen in onze Wintertuin, ook de komende tijd lijkt het er nog niet in te zitten.

De Tuin en het Strand zijn vorig jaar ontstaan om ook in deze periode muziekliefhebbers en artiesten samen te brengen. De gezondheid van een ieder staat natuurlijk voorop en aangezien er nog teveel risico op besmetting is moeten we realistisch zijn. Een wintereditie in februari en maart is helaas niet haalbaar.

Alle kaartkopers hebben inmiddels een mail van ons hierover ontvangen. 

De wintereditie van de Tuin van 2021 vindt plaats in Studio Twenty One, Hilversum.

Joop van Den Endeplein 7
1217 WJ, Hilversum

Deze locatie is omgetoverd tot een magische tuin en uniek door de ronde setting. De 360 graden led schermen rondom geven een nieuwe beleving aan de show. 

Neem bij vragen geen contact op met Studio Twenty One zelf, maar via info@detuinvan2021.nl of het contactformulier hieronder.

Kijk hierboven onder het kopje route voor meer informatie over de bereikbaarheid van de trein. 

De artiesten en dj’s treden op verschillende tijden op. Kijk in de ticketshop van jouw favoriete artiest voor de juiste tijden. 

Bezoek je een show van een dj? Dan zijn de deuren 1,5 uur voor het begin van de show open. Bij een artiest of band kun je een uur van tevoren de Wintertuin betreden.

Kijk voor de specifieke tijden per artiest in de ticketshop onder het i’tje van informatie.

Een optreden of show in De Tuin van 2021 duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

De laatse shows zijn om 02.00 uur afgelopen. Op de meeste dagen vertrekt er rond 02.12 uur nog een sprinter naar Hilversum/Amersfoort Centraal. Hier kun je verder reizen in de richting van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Check voor de actuele vertrektijden altijd zelf www.ns.nl.

Via deze pagina kun je tickets voor jouw favoriete artiest of dj bestellen. 

Een toegangsticket voor De Tuin van 2021 geldt altijd per persoon. Elke bezoeker heeft dus een eigen ticket nodig.

Wil je met meer dan 4 personen naar De Tuin komen? Plaats dan meerdere bestellingen en geef in de laatste stap bij opmerkingen door dat je bij elkaar geplaatst wilt worden. 

Voor groepsboekingen vanaf 9 personen kun je contact opnemen via info@detuinvan2021.nl.

Alle tickets voor de Tuin van 2021 zijn tafelreserveringen. Je zult dus altijd aan een tafel geplaceerd worden. In verband met de huidige regelgeving is het niet toegestaan om tijdens het optreden te gaan staan. 

De tafelindeling wordt voorafgaand aan de show gemaakt.

Wij hanteren de maatregelen die op dit moment in horecaondernemingen gehanteerd worden. Het is daarom toegestaan om met één huishouden aan één tafel te zitten. Vink hiervoor deze opt in aan in het bestelproces.

Kom je niet uit één huishouden? Dan kun je maximaal met twee personen aan één tafel zitten. 

Wil je graag (op afstand) naast familie/ vrienden zitten? Geef dit vooraf door via info@detuinvan2021.nl. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Studio Twenty One is rolstoeltoegankelijk. Kom je met een rolstoel? Laat het ons vooraf even weten via info@detuinvan2021.nl, dan houden wij hier rekening mee.

In Studio Twenty One is een garderobe aanwezig.

Er geldt geen* minimumleeftijd in De Tuin van 2021. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht. Daarnaast vragen wij iedereen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

*Met uitzondering van La Fuente Full Colour Innercircle, deze show is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder.

Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s zonder verwisselbare- of telelens) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. 

Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar Studio Twenty One.

De kosten van een ticket verschillen per artiest en vind je terug in de ticketshop. Er zijn tickets vanaf €40,00, exclusief servicekosten.

Alle tickets zijn exclusief eten en drinken. Wil je wat lekkers op tafel hebben staan bij aankomst? Bestel dan in de ticketshop ook een arrangement. Bekijk hier welke arrangementen er worden aangeboden.

Het is mogelijk om vooraf al wat lekkers te bestellen in de vorm van een upgrade bij je ticket. Bekijk hier welke arrangementen er besteld kunnen worden.

Chef’s Menu besteld? Het driegangen verrassingsmenu wordt tijdens het voorprogramma uitgeserveerd. Zorg dat je op tijd bent en geniet tijdens het voorprogramma van een heerlijk diner.

Het is ook mogelijk om in Studio Twenty One te beslissen, tijdens de show is er een aparte menukaart met beschikbare hapjes en drankjes.

Dit is mogelijk. Geef dit bij het bestellen van je tickets/upgrades aan in de ticketshop of mail ons hier achteraf over via info@detuinvan2021.nl.

Controleer allereerst je spambox, soms wordt de bevestigingsmail onderschept door te strikt afgestelde spamfilters. Zit hij hier niet in? Vul dan hier je bestelgegevens in en we zullen je de bevestigingsmail met tickets opnieuw sturen. De mail wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst.

Ja, je hoeft de tickets niet uit te printen. Je tickets kunnen vanaf je mobiele telefoon gescand worden.

Speciaal voor bezoekers van de Wintertiun heeft het Amrâth Hotel een leuk aanbod. Overnacht in hun hotel bij het Media Park en betaal van 1 oktober tot 1 januari slechts
74 euro voor een single en 79 euro voor een double kamer. Inclusief ontbijt de volgende dag! Kijk hier voor meer informatie of boek hier direct.

Dat is wel de bedoeling. Op deze site vind je het meest actuele programma. Momenteel zijn we natuurlijk ook bezig met nieuwe artiesten. Zij zullen via ons Instagram kanaal @detuinvan bekend worden gemaakt. 

Elk optreden biedt plaats aan maximaal 250 mensen in het speciaal ontworpen theater. Hier zijn de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand zijn vanzelfsprekend.

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet zeker weet of het wel verstandig is om een kaartje te kopen of misschien twijfelt of De Wintertuin wel veilig zal zijn als we straks weer samen mogen komen.

De Tuin van 2021 is klaar om open te gaan. Officieel kan dat natuurlijk nog niet, maar zodra de overheid weer kleinschalige evenementen toestaat openen we de deuren meteen!

Hier neemt Typhoon je alvast mee naar onze knusse Wintertuin in Hilversum. In een aantal video’s laten we je zien hoe De Tuin van 2021 eruit komt te zien en we behandelen daar de belangrijkste vragen van bezoekers.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de optredens in De Tuin alsnog moeten worden gecanceld, bijvoorbeeld doordat het COVID-19 virus opnieuw opbloeit, dan zullen bezoekers daar geen enkele hinder van ondervinden. Artiesten en organisatie garanderen dat bezoekers hun aankoopbedrag wordt teruggestort.

Heb je vragen over het bestellen, betalen of personaliseren van tickets? Neem dan hier contact op met CM.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder of mail naar info@detuinvan2020.nl. Neem geen contact op met Studio Twenty One, zij kunnen je niet direct verder helpen. 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.